“Timi fotói magukért beszélnek...Közkívánatra már a ötödik albumunkon dolgozik - most már a kislányainkról készít csodálatos képeket, mindig elkapva a pillanat varázsát.”
(Zsuzsi & Gergő)


“Egészen kis esküvőnk volt, de fontosnak tartottuk, hogy a fényképek, amik örök emlékül szolgálnak majd, mentesek legyenek a sablonos, ismétlődő pózoktól. Azt akartuk, hogy egyedülállóak és különlegesek legyenek. Azok is lettek, hála Timinek. “                                                                                                                        (Vera & Zsolt)


“Ugyan 10 év után, de hirtelen jött ötletből házasodtunk, ezért nagyon örültem, hogy hamar ráakadtam Timi weblapjára és annak még jobban, hogy el is tudta vállalni az esküvői fotózásunkat. A referencia képei önmagukért beszéltek. Az
esküvőnk után mi is ilyen stílusú és hangulatú képeket szerettünk volna viszontlátni magunkról, ezért döntöttünk mellette. Nagyon jó döntés volt, ezt a fotók is igazolják és nem utolsó sorban azok, akik látták az albumunkat.

Ha közülük bárki házasságra adja a fejét, a fotós kiválasztásán már biztosan nem kell gondolkodniuk. :)

Mi alapvetően nem vagyunk romantikus alkatok, de az esemény valahogy megkívánta a romantikus hangulatot, amit Timi nagyszerűen rávarázsolt a képekre, elkapta a legszebb pillanatainkat, megtalálta a legszebb háttereket. Bárkinek, aki
szeretné kihozni magából a legtöbbet, jó szívvel ajánljuk Timit.”
(Mónika & Viktor)


“Nem vagyok fotogén, és nem szeretem, ha fényképeznek. Nem tudok viselkedni kamera előtt, feszengek.
Timivel egy percig sem éreztem úgy, hogy fotóznak, és pózolnom kellene. Magamat adhattam, magunkat adhattuk, ő pedig elkapta a pillanatokat.

Eredeti helyszín, oldott légkör, vidám hangulat és sok nevetés volt jellemző a fotózásunkra. A képeink magukért beszélnek, tele vannak élettel.
Mindenki azt mondja, hogy látszik, hogy ezek nem beállított stúdió képek. A fotók különlegesebbek és szebbek lettek, mint amilyennek anno elképzeltük őket. A fotózáson túl a kisfilm, a különleges kivitelű album, a grafikai munka is mind profi munka.
Még hosszan tudnék írni, mivel Timi szakmailag ott van a topon..

Felejthetetlen élmény volt, remélem, lesz még alkalom közös fotózásra.”
(Rozka & Robi)Kedves Tomi! Borzasztóanszeretném megköszönni, hogy segitettél nekünk, hogy nagyon ügyesen helyt álltál, hogy mindenben tamogattál, és...hogy rámkacsintottál ott és akkor, amikor nagyon is szükségem volt rá!!! Sok,sok puszi.    (Ági & Ákos)


Kerestünk fotós és mivel a koncepció az volt, hogy videós nem lesz, így abban állapodtunk meg, hogy minőségi fotókat szeretnénk nézegetni. Nem akartunk agyonretusált valóságtól elrugaszkodott képeket. Véletlen a facen megláttam egy ismerősöm fotóját ésmegtetszett a kompozíció. Ekértem a számot és találkoztunk. Eleve szimpatikus volt, hogy akartál személyesen találkozni és nem telefonon és emailben adtad az árajánlatot. Ettől éreztem, hogy ez nem csak egy megrendelés amit teljesítened kell, hanem  fontos, hogy megismerj minket. A találkozás után egyből tudtam, hogy mi azt szeretnénk, hogy Te fotózz és nem a másik páros akitől még ajánlatot kértünk. Jó volt, hogy Te vittél a fodrászhoz, így nem kellett ezzel foglalkoznom és annak ellenére hogy milyen kicsi lakásunk van én egyszer sem éreztem, hogy kerülgetnünk kellene téged. Ihattál volna velem egy kávétreggel :) Először furi volt hogy alsóneműben látsz és fotózol, de szerintem gyorsan levetkőztem ezt. Értékeltük hogy nem azt fotóztad ahogyan eszünk mert azon nincs mit nézegetni. A képeket visszanézve jó volt látni a szeretetet az emberek között. Ami a legjobban tetszett, hogy mi Lacival nagyon bújósak vagyunk és sokat bolondozunk és szerintem aki először nézi meg a képeket is tudhatja, hogy milyenek vagyunk mi. Hát én ezt gondolom rólad és a munkádról. És igen újra gondolkodás nélkül Téged választanánk Tomi!!     (Móni & Laci)


Kedves Tomi! Az esküvő szervezése alatt nagyon sok olyan fontos döntést kell meghozniuk a pároknak, amelyek azegész esemény hangulatát befolyasolhatják. Nekünk a fotós kiválasztása kiemelt kategoriát jelentett,mert mindkettőnk életében hivatásunkbóladódóan is nagy szerepet tölt be a kreativitás és a szépérzék. Azelső találkozáskor mutatott referencia anyag es az ingyen forró csokimár elég meggyőző volt, de a jegyes fotózás után bizonyosodott beteljesen,hogy nagyon jól választottunk. (Norbi a mai napig értetlenül áll azelőtt hogyan tudtál ilyen képeket csinálni róla..):) A fotózásviszonylag átlagos helyszinein olyan kontextusba tudtad helyezni aspontán pillanatok megörökitését, hogy gyönyörű és érzelmekkel teliképek születtek (mondjuk ilyen hozott anyagbol..:)) Az esküvőifotózást, ahogy ajánlottad,nem a ceremonia napjára tettük, es ez egynagyon jó döntés volt, csak ajánlani tudjuk, hogy minden pár szánja rá az időt, nem fogja megbánni. A fotózáson természetesen minden gördülékenyen ment a mögöttünk álló rutinnal..:) egy nagyon jó élményvolt, sokat nevettünk, volt sok "majdem puszi", szerencsére a stáb is rendelkezett némi humorérzékkel, hogy oldott legyen a hangulat. Az eskuvő napjan nagyon gyorsan pörögtek az események, így időnk sem lett volna azzal foglalkozni,hogy mit mikor hogyan kellene fotózni,de erre nem is volt szükseg, hiszen volt egy Tomink, aki a legnagyobb profizmussal végig vitte a napot. Ajánlanánk e másnak? Nemnagyon volt rá szükség,mert az egész baráti társaság sorban álltnálunk a telefonszámodért...szóval néhány esküvőn fogunk találkozni anyáron..:) Nagyon szertnénk meg mi is együtt dolgozni veled, példáulegy létszám bővülés esetén. Reméljük minél hamarabb.. Koszönünkmindent! Szavazzatok Tomira!1499 es a nev: Tamas..           (Norbi es Kinga)


I have always wanted two photographers. When we got engaged, I knew choosing my photographer is going to be one of the hardest decisions after choosing my dress, just because being an amateur photographer myself, I am pickier than an average person.

A friend of mine told me about Acyd, and I wrote a message to Timi, who was not free on our date, but Tomi got back to me saying he would be happy to join us for our journey.

Tomi and myself have connected immediately! His past is architecture just as mine, and our qualities in life matched closely, so I knew it’s a perfect fit. Tomi wanted to work with Meli (simplyamore) for a while now, so I was glad I could give them the opportunity to do so, and I was not disappointed.

If you have two photographers, make sure you choose people with different styles, so the variety of pictures will cover every aspect of your wedding.

We couldn’t have been happier with Tomi and Meli. Meli also instantly clicked with the boys, when she was arriving on the day to shoot them getting ready. Her ceremony and party photos are definitely standing out.

Tomi has been amazing all around! Never seen myself this beautiful ever! We had such a blast on our wedding day, and I wouldn’t have anybody else doing my photos! Feels like I won even a friend not only got the best wedding photos I could’ve hoped for.

Thank you!   Zsuzsanna and Chris


Kedves Tomi!
Szeretném mégegyszer megköszönni a sorozatot! Nagyon örülök, hogy a választásom rád esett, mert a célom az volt, hogy a hétköznapi, hideg műtermi fotóktól eltérően, valami különlegesebb, tartalmasabb sorozatot produkáljunk. Ez a segítségeddel maximálisan sikerült. Ezt a szempárt kerestem! Visszakaptam a fotókon, amit annyira szerettem volna. Életem végéig elégedetten fogom lapozgatni!
Várom a következő fordulót!
Üdv:Alexa"


You were recommended by one of our great friends. We trusted her taste, so it wasn't a question that we will work with you. We checked your website and it made us more sure about you :)

We didn't have a specific idea for our wedding photoshoot. But to tell the truth, the pictures blown our mind!

For me taking photos is a torture, while my husband enjoys it :) Somehow with you it is different. It is not overwhelming at all! And that is why You are our photographer after our wedding on all the family events.

It is not enough if someone takes "only" good pictures, the personality is needed as well. With you we found the common language, and there is trust in our relationship which is essential for the great pictures. No muss, no fuss. The whole photoshoot is so natural, it doesn't require any extra energy. Perfect!

Era & Bartek 


      

Using Format