Miklós Tomi
Ülünk...Tomi a földön, Én a babzsákban. Gondolkodom...mit írjak róla...sablonos nem lehet, az kizárt! Egyik remekbe szabott mondatom se tetszik neki, olyat nem lehet leírni ami másnál már megvan...cö...a legnagyobb kritikusom, de szerencséjére kellő kedvességgel keveri. Lányos apuka, nemigen van más esélye :)
Szeretem a közvetlenségét, intellektusát az iróniával átszőtt kizökkenthetetlen humorát, mely annyira átsüt számomra a képein is... A közeli portréin érződik igazán mennyire ért az emberek nyelvén, amilyen tisztán, finoman megfogja azt amit mások éreznek. Hazavisz olyan képeket amit a legtöbben meg sem látnak...ahogy az emlékekkel, a hangulattal bánik a legkifejezőbb szó rá: gondoskodó! Szeretem, hogy szenvedéllyel veti bele magát a megbízásaiba és, hogy az utómunkájára már majdnem annyit kell várni, mint az enyémre :D
Az emberek megérzik ahol a szív van, imádják ... nagyon ...a szélrózsa minden irányában... megértem, mert én is... hozott nekem pisztáciát, mondhatnék bármi mást?! :)
- Buknicz Timi -
(alapító, névadó fotográfus)Tomi

Using Format